субота, 23. октобар 2010.

Prosejalo sito svašta(neuspeli abortus)

Jaoooo majko moja, kome ti sito preko krova baciš...

Najpre bih hteo reći par reči pre nego ispovraćam sve svoje organe za varenje, koji su na testu izdržljivosti već  neko vreme.U šta se pretvorio ovaj narod...?
Tek što se dete rodi i prohoda puste mu turbo hitić(nakon 10-ak godina, padne prvi pornić), a ono ne zna, jadno, uzme i krene da djuska, obuje štikle, zaveže bakinu maramu(da baka maramče, koje obično ne skida zbog sedih i zbog dugodecenijskog nešišanja), i počne da se baca, valja po travi, kao oni što se keze u specijalnoj ustanovi za osnovna osposobljavanja...
I tako krene sve...
Nakon nekoliko godina(podrazumevamo da je već pijančila, bludničila, probala poljubac sa drugaricom, maštala o seksu sa bratom, brijala stomak i dlačice po licu, pisala samoubilačke sms-ove, razvaljivalla svoj anus i abortirala par puta), izadje u diskoteku, opuštena atmosfera, podignut nos, izbačene sise, podignuta leva obrva, zapije se, uhvati je neki stolar ili kamenorezac, napuni i odveze ispred kuće.Njoj se glupoj to svidi, i onako isprskana i nabubrela legne u krevet, a ni oprala se nije.

Dan posle- Ustane, sva nikakva i natečena, sa lakiranim noktima, sa vlasima po ledjima, pretura po frižideru, vadi neka jaja, gulaš od prekjuče:
``Ukiselio se-nema veze.Gladna sam``.
Pa kad večeraš spermu kiseli gulaš je beba za to.

Onda dodje mučnina.Povraćanje.Čudjenje, sta se sa njom zbiva, zaboga?
Mešamo alkohol, antibaby  pilule, još semena, i onda saznamo da je naše putešestvije gotovo.
Tata proda traktor, da se zameni staklo na kupatilu.Ružno da vidi narod...
Kupi odelo i ponosno ga prošeta kroz kuću, i obavezno kaze:
``Jebo te Bog, što sam ostar`o``

Нема коментара:

Постави коментар